Κτημα Μπηλιωνη

Το Κτήμα Μπηλιώνη διαθέτει τρία πλήρως εξοπλισμένα και καλαίσθητα διαμερίσματα μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο με γκαζόν και οπωροφόρα δέντρα όπως πορτοκαλιές, μηλιές, συκιές κ.α., χαρίζοντας στους φιλοξενούμενους στιγμές μοναδικής ηρεμίας.

Στο ισόγειο του κτηρίου υπάρχουν δύο διαμερίσματα. Το ένα διαμέρισμα είναι 40 τ.μ. και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι, κουζίνα, καθιστικό με καναπέ γωνία κρεβάτι και ένα μεγάλο μπάνιο. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα . Το άλλο διαμέρισμα είναι 35 τ.μ. μονόχωρο με ένα διπλό κρεβάτι και καναπέ γωνία κρεβάτι, καθώς και ένα μεγάλο μπάνιο. Οι καναπέδες σε όλα τα δωμάτια αποτελούνται από δύο κρεβάτια μόνα που μπορούν να ενωθούν και να γίνουν και ένα διπλό κρεβάτι. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα.

Στον όροφο υπάρχει ένα διαμέρισμα 50 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, με ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια αντίστοιχα. Διαθέτει επίσης κουζίνα, καθιστικό με καναπέ γωνιακό κρεβάτι και μεγάλο μπάνιο. Από το μπαλκόνι και την ταράτσα του διαμερίσματος αυτού φαίνεται η παραλία και η θάλασσα του Κακοβάτου καθώς και όλο το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα.

Τα διαμερίσματα στο ισόγειο είναι μελετημένα και φτιαγμένα έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν και τις ανάγκες ΑΜΕΑ. Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι με καροτσάκι.

Σε απόσταση μόλις 150 μέτρα από το κτήμα μας θα βρείτε την πολύ όμορφη παραλία του Κακόβατου, μία παραλία με χρυσή άμμο και υπέροχη άγρια φυσική ομορφιά.